Новини

Шановні партнери, колеги, друзі!

Сердечно вітаємо зі світлими і радісними святами Нового року та Різдва Христового!Ці свята — особливі!Щоразу Новий рік — це точка відліку,з якої ми починаємо наше нове, краще життя!Усі ми маємо нові надії та сподівання на щасливіше майбутнє!Щиро бажаємо, аби Новий рік обдаровував Вас щастям і радістю,додав життєвої наснаги, духовного оновлення,мудрості, витримки та оптимізму.Господнього благословення, міцного здоров’я,добробуту, достатку, […]

До уваги житомирян

ТОВ «Тестметрстандарт»пропонує послуги по повірці та заміні (демонтаж, монтаж, опломбування) лічильників води. В послугу повірки лічильника входить: -виїзд до клієнта; -без зняття лічильника; -результати ми надсилаємо на водоканал самі.  За детальною інформацією звертайтесь: Вул. Небесної Сотні 52 Тел.: 067-464-78-86Тел.: 22-44-49

Про призначення оцінки відповідності будівельних робіт

Інформуємо, що наказом № 130 Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 30.09.2019 р. ТОВ “ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ” призначено органом з оцінки відповідності на здійснення оцінки відповідності вимогам Технічного регламенту будівельних виробів, будівель і споруд, затвердженого постановою КМУ від 20.12.2006 № 1764.

Сертифікація готельних послуг

На території нашої країни діє обов’язкова і добровільна сертифікації. І може вона бути проведена як у вигляді самосертифікації, так і оцінки споживачами послуг або сертифікація незалежною третьою стороною. Найнадійнішим визнанням вважається остання, так як вона гарантує неупередженість. Сертифікація готельних послуг по Україні робиться добровільно. ТОВ «Тестметрстандарт» проводить і полегшує процедуру подібних послуг.  Установи та підприємства […]

Історія створення ISO серії 9000

В історії міжнародної стандартизації стандарти ISO серії 9000 зайняли видатне місце і завоювали величезну популярність. За далеко не повним даними сьогодні в світі зареєстровано більше 500 тис. підприємств , які сертифікували свої системи якості на відповідність міжнародним стандартам ISO серії 9000. Надзвичайна популярність цих стандартів в самих різних сферах і на різних рівнях пояснюється тим, […]

Про скасування обов’язкової сертифікації продукції

З 1 січня 2018 року була скасована обов’язкова сертифікація продукції, що виконувалась відповідно до Декрету. Власне сам Декрет втратив свою чинність. З цієї дати вся продукція, яка сертифікується та входить до Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні, затвердженому Наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 1 лютого 2005 […]

Система якості ISO 9001

Сучасна інтеграція України в ЄС – це не тільки нові економічні, соціальні та політичні перспективи, а ще й суворі вимоги, які пред’являються бізнесу. І один з головних та ключових стандартів «відповідності» європейським стандартам – сертифікат ISO 9001, який отримують організації будь-якого типу. Але перед тим, як подати заявку на отримання цього сертифіката, давайте розберемося, що […]

Що таке метрологія

Метрологія – це наука про методи та засоби забезпечення вимірювань і способи досягнення необхідної їх точності. Головна мета метрології – це отримання інформації про властивості. Засоби метрології – це сукупність вимірів і стандартів, які забезпечують точність, яка потрібна. Досить довго метрологія була описовою наукою про різні заходи і співвідношення між ними. І тільки завдяки прогресу […]

Обов’язкова сертифікація

Обов’язкова сертифікація документальне підтвердження того, що той чи інший товар відповідає встановленим українським законодавством системам:  Управління навколишнього середовища.  Охорони праці, персоналу.  Регулювання якістю.    Процедура сертифікації регламентована законом України і здійснюється виключно уповноваженими акредитованими органами з сертифікації (центри сертифікації). Обов’язкова сертифікація в Україні    Сертифікації підлягає як продукція, яка виробляється на території України, так і […]

Що таке HACCP?

Це система управління безпечністю харчових продуктів. У чому її особливість і відмінність від інших систем якості? Основна відмінність в її запобіжні дії. Це контроль, оцінка і постійна ідентифікація потенційних небезпечних чинників, які можуть виникнути при виробництві продуктів харчування. Це можуть біологічні, фізичні або хімічні фактори. Нова економічна політика України націлена на світові ринки, відповідно і […]