– управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 Системи управління якістю Вимоги (ISO 9001:2015, IDT); ISO 9001:2015 Quality management systems – Requirements;
– управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) на відповідність вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT)
– екологічного управління на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосовування (ISO 14001:2015, IDT); ISO 14001:2015 Environmental management systems
– управління охороною здоров’я та безпеки праці на відповідність вимогам ДСТУ ISO 45001:2019 Системи управління охороною здоров’я та безпекою праці. Вимоги та настанови щодо застосування (ISO 45001:2018, IDT); ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems — Requirements with guidance for use
– Косметика. Належна виробнича практика (GMP). Настанови з належної виробничої практики ДСТУ EN ISO 22716:2015 (EN ISO 22716:2007, IDT)